lauantai 9. marraskuuta 2013

Waterfall -kampaus ja tyttöjen iltaa!



 
   Tuli kokeiltuu vähä uutta! En siis oo ennen tehny itelleni minkäänlaisii "erikoisempii" kampauksii ku tyylii ponnarin tanssitunnille yms. So… ajattelimpa haastaa itteni ja kyl siitä jotain tuliki:)! Tarkotuksena oli tehdä koko pään ympäri menevä "Waterfall"-kampaus mutta lopetin sen kesken kun ei kädet enää ylettänyt taakse sitä jatkamaan. Voin kyl silti lesoo jo sillä että sain jotain aikaseks, koska nää hiuskampaukset ei multa nimittäi kehuttavan hyvin luonnistu. Oon tosi tyytyväine jo tohonki!! Joten thumbs up<3 Tästä edespäi mut siis voi nähdä muissaki kampauksissa ku perus hiuksetsojottaa.com kampauksessa, you better watch out;)

   
           Tänään lauantaina pidettiin Jennan kanssa tyttöjen ilta ja mitäs muutakaan me tehtiin ku syötiin:D Leivottiin siis unelmakääretorttu, minkä väliin laitettii banaania ja kermavaahtoon sekotettu maitorahka.
          Tehtiin myös smootie:P Löydettiin pakastehyllystä tollane hedelmä smootie aines pussi, siin piti vaa kaataa ne pakastetut hedelmät tehosekottimee mehun kaa ja jee saatii tosi ihanan makusta smootieta, tuli iha kesä mielee. mmmm SUOSITTELEN! (en oo iha varma mut niitä on varmaa muitaki makuja!)
          Katottii kans leffa House at the end of the street (2012) (taas suosittelen!) ja käytii saunas:) Oli tosi kivaa nähä Jennaaki kunnol pitkäst aikaa, so thanks kivasta illasta!

                                                tässä siis vielä hieno lopputulos<3

ps. huomenna on isänpäivä joten onnee kaikille isköille… ei isille… ei iskälle… ei iskäsköille goodss en tiiä mut ymmärrätte mitä tarkotan et onnee kaikille lapsen omaaville miehille, eiku? No mut juu mennää huomenna tuttavaperheen kaa viettää isänpäivää flamingoo ja käydää keilaa ja varmasti myös vähä shoppailee;)

psps. Rakkaani eli Hollisterin housut eivät ole vieläkään saapuneet postilaatikkooni joten postaus niistä pitkittyy ensi viikolle. Halloween asusta oli kanssa kysytty ja laitan kuvan siitä samaan postaukseen kun housuista, joten keep your eyes on emmaswaynow.blogspot.fi :ssä;)

                                               Puspus: Emma<3

1 kommentti: